Zend Framework applicaties

Het Zend Framework is een component framework dat voorziet in een structuur om webapplicaties via een MVC model te bouwen.
Naast een brede algemene ervaring met PHP en diverse frameworks heeft Raspberry in het bijzonder ervaring met de inzet van Zend Framework.

Het Zend Framework is ontwikkeld in objectgeoriënteerde PHP5 code door Zend Technologies en wordt uitgebracht als opensource onder een BSD-licentie.
Een component framework wil zeggen dat er geen totaaloplossing wordt afgedwongen maar dat de verschillende componenten van het framework ook afzonderlijk gebruikt kunnen worden. Zend Framework voorziet daarbij ook in een structuur om webapplicaties via een MVC model te bouwen. Er worden zoveel mogelijk best-practices gevolgd in het framework.

Het framework biedt componenten met een hoge kwaliteit voor de meeste voorkomende taken. Door deze componenten in te zetten in plaats van deze zelf van de grond af te ontwikkelen valt zeer veel tijd te besparen, tijd die daardoor snel gericht kan worden op de daadwerkelijk waardevolle zaken zoals business-logic.

Cases

Tags: , ,