Over Raspberry

Raspberry is in 2007 gestart door Bas de Nooijer op basis van vele jaren praktijk ervaring. De doelstelling is zoveel mogelijk technisch uitdagende project uit te kunnen voeren, met gebruik van innovatieve technieken. Zie de pagina Cases om een indruk te krijgen van een aantal uitgevoerde projecten, of bekijk het (engelstalige) blog voor technische posts.

Naast een zeer sterke PHP achtergrond is er de laatste jaren ook gespecialiseerd in Varnish en Solr. Steeds vaker worden er dan ook Varnish of Solr gerelateerde projecten uitgevoerd, ook in niet-PHP omgevingen. Ook trainingen of presentaties over deze onderwerpen zijn mogelijk. Maar daarnaast blijft PHP development een belangrijk onderdeel.

De beschikbaarheid is variabel, afhankelijk van lopende projecten. Neem hiervoor graag contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

zce
Raspberry is lid van de Dutch Web Alliance, een samenwerkingsverband dat bestaat uit de beste freelancers op het gebied van webdevelopment. Raspberry kan vanuit deze alliantie onder andere extra kennis, capaciteit en continuïteit aanbieden, mocht een project dat vereisen.

dwa-logo-mini